2007. július 12., csütörtök

Team building

Jonapot!

Az elmult napok esemenyei uj jatszopajtasaim jegyeben teltek – hetfon megjott ugyanis a pesti kulonitmeny. Kimentem elejuk a repterre ujdonsult soforunkkel (asszem Abdul a neve). A repter erkezesi oldalan mindig van vagy 50 ember, aki varja a hozzatartozokat, ismerosoket vagy ismeretleneket, utobbiakat ceges lotifutik, akik kulonbozo tablakkal, papirokkal varjak a cegek vendegeit.
En is talaltam itt az irodaban egy muanyag nyeles tablat, gondolom meg a hostel idoszakbol marad fenn, nosza nem hagyhattam ki, hogy valami szemelyes uzenettel udvozoljem a csapatot. Az irodai csavok valami tok altalanos dolgot (mint nev, vagy IARC 2007) akartak rairni, de en vittem egy filcet es mondtam, hogy majd megoldom. Aravindnak van nehany kedvenc magyar szava, az egyik jo is lesz.
Soforunk olyan lelkes volt, erezven, hogy ez az o feladata, kezbe is vette, igy en csak fotozgattam :)



A fiuklanyok kora delutan erkeztek, lecuccolas utan visszamentunk az irodaba, teves-veves, mitingeles, majd este elmentunk az egyik 5* hotel barjaba welcome sorozni. Miutan ezt meguntuk es mar 11 korul jart az ido, tehat nem volt sok ertelme masik helyre menni, kitalaltuk, hogy inkabb bevasarolunk nemi piat es felmegyunk Aravindhoz. Igy is tettunk, 10 uveg Kingfisher (sor), egy nagy uveg rum es nemi szoft drink tarsasagaban mentunk oda, ahol mar ott vart minket Aravind regi cimboraja, o is hozzajault a bulihoz egy uveg vodkaval. Egesz hajnal 3-ig mulattunk, majd en nagy nehezen talaltam egy riksast (aki rendesen be volt allva es mindearon fuvet akart nekem eladni) es hazavitettem magam. Ilyen lassan meg nem utaztam riksaval, de szerintem a csavo fejben igy is szaguldott.

Masnap koszaltunk a varosban, megneztuk, hogy allnak a versenyriksak rendbetetelevel, ettunk egy jot egy un. "military restaurantban" valamint poencialis irodat es lakast neztunk (koltozik a ceg ugy feleven belul, mint megtudtam). Az este hasonlokepp telt, mint az elozo, vacsora es sorozes immar nagyobb csapattal, velunk volt Ejji es biznisz partnere (egy no akivel 20 evig egyutt dolgozott).
Ejji egy elkepeszto fazon, majd kesobb meselek rola…. egyebkent Aravind csapattarsa volt a Budapest-Bamakon es jelenleg onkenteskent es pusztan szorakozasbol az IARC helyi szervezoje, ok jartak vegig a verseny utvonalat ugy egy honapja es keszitettek el az itinert, szallasfoglalasokat, stb.



A vacsora es sorozes-viszkizes utan megint Aravindhoz mentunk paran, ott folytattuk a sorozest es az okorkodest, de nekem nem volt kedvem hazabumlizni, igy inkabb ott aludtam... egy kb. 160 centi hosszu kanapen - nagy elmeny volt. A masnap nagy reszet ott toltottem zombikent, mert kicsit megartott a sor es a viszki kombinacio, finoman szolva nem ereztem jol magam, igy ott regeneralodtam. Delutan 6 korul sikerult visszamennem az irodaba, ahol nemi szoszmotoles utan elmentunk az egyik helyi juppi helyre a Zara tapas barba. Egesz normalis intezmeny, nem logna ki a Raday utca kocsmai kozul, bar meglehetosen hangos a zene es siman nyomjak egymas utan a Doorst a Modern Talkingot es az REM-et. Ez igy tortent szo szerint.
Itt sikerult nemi kajat magamba tomni es egy gyogysort. Mar semi mas nem hianyzott, mint az alvas, de az nagyon.

Erdekes modon viszont ma 5:50-kor kipattant a szemem es nem is tudtam visszaaludni, igy kihasznalvan a rengeteg idot, amit ezzel nyertem, megirtam nektek ezt a kis osszefoglalot.

Hat ezek tortentek mostansag.

Kitalalom, hogy mit nezek meg ma (azert vannak meg felderitetlen teruletek a varosban), nektek pedig jo munkat.

Hamarosan jelentkezem (es uj kepek is varhatok).

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

lófasz! ehehe...és mit szóltak az érkezők hozzá?

Road Warrior írta...

Lathatod a fejuket az erkezeskor (kepek kozott) :)

Névtelen írta...

ja...időközben updateteltem magam...látom sikert aratot a dolog : )

Névtelen írta...

alapból is vicces a blogod, de ez a kép tetőz mindent! kurvajó!