2007. július 17., kedd

Romantika!

Joreggelt!

A kovetkezo bejelentkezesemig hadd ajandekozzalak meg benneteket egy csemegevel a 80-as evekbol.
A tamil film rajongoinak kotelezo darab!

Felhivnam a figyelmet (az igen jokepu, mar-mar James Bond kiallasu fiatalember mellett) a kivalo operatori es vagoi munkara, kulonos tekintettel a zoom finom hasznalatara es a vegetacio megfilmesitesere.

Szeretnem, ha otleteket adnatok arra vonatkozolag, mirol enekel a paros es (ranezesre) mi lehet a ferfiu foglalkozasa. A legkreativabb bekuldok kozott felujitott hengerfejeket es egy hetre elegendo masala dosat sorsolunk ki.

http://www.youtube.com/watch?v=vDGkPsvl0Zc

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

A pasi egy Márkus László imitátor, egyfajta jutalomjáték az öregnek.. :-) A lány, az lány. Kecskékről énekelnek. Masaladosatakeaway! :-))

Névtelen írta...

nem kecskékről, gnúkról. és talán afrikáról. biztos gambiába vágynak mert indiában meleg van.
vagy mi a fasz :-)

Unknown írta...

... a helyi pék a kecskék kufircolását látván nagyon kanos lesz és eszébe jut, hogy a gátôr lány mindig ott található a helyi folyó közepén. A pasi virnyogását hallván a leányzó kisvártatva nekivág a vad folyónak azon a bazi nagy szakajtón amit a pasitól kapott múltkor, hogy ebben dagasszanak egy jó nagyot. Ám a lány vívódik magában, hogy a gátat vagy sütögetést válassza? (Meg egyébként is
az egyik evezôlapátott a múltkori áradás elvitte, és
így nem jut messze az örvénylô vizen.) A pékembert még a cannabis földek sem tudják megállítani, így gyôz az új kovász gondolata amire a gátôr lány sem tud nemet mondani... :-)))
Ez a Tamil Kalevala...

Névtelen írta...

hejj...megnéztem hétfő este a duna tv-n egy indiai filmet...
uhh...volt benne minden amit írtál...zenés betétek a leghülyébb helyeken a legbugyutább szöveggel, látványos bunyók, nagyon egyszerű történet, stb...
háát...nem lettem fan...bár néha röhögtem...pedig nem vígjáték volt