2007. augusztus 14., kedd

Navegre

Csak osszejon.

Nem irtam, miota elindult a futam, ennek tobb oka is volt, de alljon itt harom - az ido mod es hely.
Eleg razosan indult, sok volt a melo a kavarodas es a buli, keves az alvas. Jellemzoen idom nem volt irni. Kesobb lett volna idom irni, de nem volt min irnom (gep) nomeg net. Amikor meg net volt, (az azert keves alkalommal) akkor ismet idom nem volt.

Ja, 3 nappal az elindulas utan derult ki, hogy van egy laptopom. Valamelyik auto hozta vegig, csak eppen nekem felejtettek el szolni rola. Szoval kicsit kaotikus volt a kezdes.

A napi menet jellemzoen: k**** koran kelunk, altalaban f. 7-kor talalkozunk (mi, mint szervezok), 7 korul reggeli, 3/4 8-kor napi eligazitas, 8-kor indulas. Napkozben valamelyik szervezokhoz tartozo autoban ulok, megallunk itt-ott, dumalok az eppen lerobbant vagy csak etkezo csapatokkal, fotozok. Neha beulok valamelyik csapathoz, csak, hog yne legyen olyan unalmas. Azert megiscsak ugy a buli ez a futam.
Altalaban a menet elejen erem el a napi szallast, en szedem be a csapatoktol a napi feladatokra adott valaszlapokat, a javitasi kerelmeket tartalmazo formanyomtatvanyt, a kulcsokat (ezek mennek a szervizcsapatnak, akik ejjel meghekkelik a jarmuveket). Utana sor, napi elmenyek atbeszelese a resztvevokkel, a helytol fuggoen persze. Azert eleg jo spontan bulik szoktak kialakulni, a csapatok nagyresze angol, vagy legalabbis angolszasz szarmazasu... hat, nem kell oket felteni buli tekinteteben. Foleg, hogy az ital egyre olcsobb lett, ahogy nyugat fele haladtunk. Van egy-ket fokolompos, jo arcok.
A csapat eleg vegyes mind kort, mind foglalkozast tekintve, a 72 eves nagymamatol a huszoneves egyetemistaig mindenfele elofordul. 32 csapat, 72 csapattag. Nomeg vagy 25-en a szervezok, beleertve a TV csapatokat, a szereloket, fotost, sajtost, satobbit.

Tegnapelott Goara erkeztunk, ami koztudottan igen kellemes hely, itt volt egy szabadnap, amit rendesen ki is hasznalt mindenki. En Akossal Baga Beachre mentem, erdekes modon talalkoztunk vagy 3-4 csapattal es a kellemes delutant a parti kocsmaban toltve kajaltunk jokat, valamint kostolgattuk a helyi specialitast, a "feni"-t. Egy Oz nevu arccal (aki nem varazsol, hanem Ozbourne a neve) kiprobaltuk az altalam feltalalt halszem fenit - az egyik elfogyasztott hal fejebol kioperaltam a szemeket, beletettem egy-egy fenis poharba, majd felhajtottuk. Csak ugy virtusbol... azert nem mondom, hogy a kedvencem lesz, mindenesetre tovabbi hulyesegekre adott alkalmat, igy este mar ujabb fenit ittunk a fovaros kozepen fekvo kiskocsmaban, de a nagy (?) nyilvanossag elott nem mondom meg, abba mit tettunk :)

Egy szo, mint 324, jo a hangulat, neha meg a magyar csapatok (egy resze) is bekapcsolodik.
Meg 3 nap. Azt hiszem, ha hazamegyek, ki kell pihennem ezt az utazast. Mint mindig.

Ja, nem tudom a tovabbiakban mennyire lesz idom (satobbi) apdetelni itt, ezert olvassatok Akos blogjat, amit o hivatalbol frissit, nomeg a cikkeket itt-ott, merthogy napi sajtojelenteseket kuld.

Apropo, az indexen a szokasos ujsagiroi tulzassal jelent meg a cikk - nem zuhant a riksa szakadekba, bar kozel volt hozza. Csinaltam rola egy rakas kepet.

Ja, kepek - most nincs idom toltogetni, talan majd valamelyik nap.

Na, szoval minden kiraly, csak ha 2 oraval tobbet alhatnek ejszakankent, azt nem bannam. Dehat most kezdjek el panaszkodni? :)

Viszonlatas mihamarosan!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Brada azért már ma lecsúszott egészségedre egy jó adag 15 éves Havanaclub, megünnepelve a célbaérést... én is virrasztok, veled vagyunk : )

Névtelen írta...

Apukám, neked is nagyon szomorú élet jutott, csókoltatlak a Bambi presszó szomszédságából. Küldtem emailt.

e